Asianajoa sovinnollisesti kalasataman hengessä

Sataman henki

Sataman henki, kulttuuri ja arvot perustuvat tunnetusti ahkeruuteen, reiluun ja tasa-arvoiseen yhteistyöhön ja inhimillisiin kohtaamisiin. Asianajotoimisto Kalasatama Oy on rakennettu näiden teemojen varaan. Samassa hengessä haluamme hoitaa myös toimeksiantomme. Otamme henkilökohtaisesti hoitaaksemme päämiestemme juridiset ongelmat. Annamme oikeuden toteutua vasta kun olemme antaneet kaikkemme päämiehemme hyväksi. Sovinnollisuus on hyvä asia – pyrimme siihen. Tulee vastaan tilanteita, jolloin oikeuksien puolesta täytyy taistella. Silloin me taistelemme puolestasi, reilusti ja rohkeasti – kalasataman hengessä.

Tutustu palveluihimme

Nimensä mukaisesti Kalasatamassa jo vuodesta 2004

Aloitimme toimintamme Helsingissä nykyisen Kalasataman alueen ensimmäisenä asianajotoimistona. Kehittyvässä ympäristössä kelpaa tehdä rehellistä satamatyötä ja rantautua samalla periaatteella myös uusiin satamiin niin kotimaassa kuin ulkoimaillakin – rouheasti, satamatyön perinteitä ja hyvää asianajotapaa kunnioittaen.

Meille töihin?
13

asiantuntijaa

30

vuotta kokemusta

100%

sataman hengessä

17

vuotta Kalasatamassa

RRR – rehellisyys, rohkeus ja rakkaus.

Arvomme näkyvät tekemisessämme ja kannattavuutemme rakentuu niiden varaan. Rehellisyyden ja rohkeuden on tultava meillä selkärangasta! Toimintamme on oltava luottamuksellista ja vastuullista. Rehellisyys vaatii aina rohkeutta. Olemme rohkeasti pikkutarkkoja, mutta näemme myös suuret kokonaisuudet. Autamme kaveria ja ylläpidämme hurttia huumoria. Työn on tarjottava myös ilon ja onnistumisen tunteita. Me menestymme, koska rakastamme tätä työtä.

Ota yhteyttä