Ditt ärende är vårt

Våra experterVåra kunskapsområden

Vi tar ditt ärende personligt

Vi bedriver vår verksamhet med absolut sekretess och vi tar ditt ärende personligt. Din sak är vår.

Om oss

En avslappad kultur och en ärlig anda

Lagen är densamma för alla. När vi tjänar lagen profilerar vi oss som en lätt tillgänglig kompanjon. Möten på mänsklig nivå hör till vår verksamhetskultur.

Tjänster

Vi betjänar på nationell nivå

Våra kontor befinner sig i Helsingfors, Borgå och Villmanstrand. Vi utvidgar vårt nätverk också på internationellt vatten.

Kontakta oss

Juridik från hamnen, på hamnens eget vis

Advokatbyrå Kalasatama har hållning, skärpa och romantik på traditionella hamnars vis. Vårt fasta handslag vittnar om vår verksamhets karaktär, omutliga kvalitet och absoluta sekretess. I vår egenskap av mångsidiga experter och människor med omfattande samhällskunskap vet vi att inget juridiskt problem är en rutinsak. Vi löser dina juridiska problem genom att grundligt sätta oss in i dem, effektivt och kompromisslöst.

Våra experter

Kalasatamas kultur uppstår genom att känna att vi jobbar i hop

Vår krävande men inspirerade arbetsgemenskap gör oss till Kalasatama. Våra jurister är experter på sitt eget område och de arbetar i intensivt samarbete med varandra. För att säkra våra kunders intressen jobbar vi i lag med dubbelbemanning. Vi ger våra anställda allt mögligt stöd och trygghet då de själva ger och gör allt de kan för våra kunders bästa.