Insolvenssi-, konkurssi- ja ulosottoasiat

Asianajajamme toimivat konkurssipesän pesänhoitajina, mutta palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi yrityssaneerausten hoitaminen, asiakkaan saatavien valvonta konkurssitilanteissa sekä varojen takaisinsaantiin liittyvät tehtävät.

Palvelumme sisältävät muun muassa konkurssihakemusten perusteiden selvittämisen sekä liiketoiminnan jatkamiskeinojen selvittämiseen, yritystoiminnan uudelleenjärjestämiseen sekä riskien ennaltaehkäisyyn liittyvien ratkaisujen etsimisen.

Olemme hoitaneet useita konkurssipesiä eri toimialoilla. Näihin liittyen tehtäviimme ovat muun muassa kuuluneet konkurssipesien takaisinsaanneissa ja velallisen rikoksia koskevissa oikeudenkäynneissä avustaminen. Tavoitteenamme on realisaation onnistuminen ja siten paras mahdollinen lopputulos velkojille.

Toimistomme neuvottelevalla lakimiehellä, varatuomari Matti Nenosella on vuosikymmenten kokemus useiden laajojen konkurssipesien hoitamisesta. Tämän lisäksi hän on kirjoittanut konkurssipesän hoitamiseen liittyvistä kysymyksistä, sekä toiminut useita vuosia konkurssiasiain neuvottelukunnan puheenjohtajana.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme

Perttu Turku

Perttu Turku

Asianajaja

Matti Nenonen

Matti Nenonen

Neuvotteleva lakimies, varatuomari