Perhe- ja jäämistöoikeus

Avioero, testamentti tai perintö aiheuttaa usein oikeudellisen osaamisen tarvetta. Anna ammattilaisen auttaa ajoissa. Autamme asiakkaitamme perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sopimus- ja riita-asioissa, jotka liittyvät avioliittoon ja yhteisiin lapsiin.

Perhe- ja jäämistöoikeus on laaja oikeudenala, johon sisältyy monia aihepiirejä, muun muassa elatusapusopimukset, lasten huolto- ja tapaamisoikeus, avioehtosopimukset ja avioeroasiat, kuten omaisuuden ositus.

Läheisen kuolemaan liittyy aina oikeudellisia asioita, jotka kannattaa jättää asiantuntijoiden hoidettavaksi. Perinnönjakoon voi vaikuttaa muun muassa lesken oikeudet, verosuunnittelu ja vainajan elinaikanaan tekemät järjestelyt. Usein varsin pienillä ja edullisilla toimilla voi saavuttaa merkittäviä etuja tulevissa perintötilanteissa.

Palveluihimme kuuluvat avustaminen esimerkiksi lahjakirjojen ja testamenttien laadinnassa, pesänselvityksessä ja perinnönjaossa sekä näihin liittyvissä riita-asioissa. Hoidamme myös kaikkia muita perintöoikeuteen liittyviä kysymyksiä.

Ota yhteyttä

Perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijamme

Perttu Turku

Perttu Turku

Asianajaja