Sopimusoikeus

Laadimme tarpeidesi mukaisia sopimuksia. Neuvomme sopimusten tulkinnassa ja avustamme sopimusriidoissa.

Sopimukset ovat tärkeimpiä välineitä oikeuksien perustamisessa. Sopimusten avulla voidaan paremmin välttää erimielisyyksien tai riitatilanteiden syntymistä, ja ne helpottavat myös kyseisten tilanteiden hallintaa. Sopimusoikeuden merkitys ulottuu kaikille elämän aihealueille, sillä sopimuksia solmivat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin lähes kaikissa juridisissa järjestelyissään. Neuvottelemalla tilanteeseesi sopivan sopimuksen varmistat itsellesi tärkeiden asioiden järjestymisen ja luot ennakoitavuutta tuleviin kanssakäymisiisi.

Sopimusten lisäksi erilaisia oikeuksia tai velvollisuuksia voi syntyä myös esimerkiksi sellaisen vahingonkorvausvelvollisuuden kautta, johon ei perustu sopimukseen tai sen laiminlyöntiin.

Toimistomme laatii päämiehille sopimuksia tarpeiden mukaan. Lisäksi neuvomme asiakkaita sopimusten tulkintaan liittyvissä tilanteissa ja avustamme sopimusriidoissa. Hoidamme toimeksiantoja, jotka liittyvät esimerkiksi kaupallisiin sopimuksiin, kuluttaja-asioihin ja vakuutuskorvauksiin.

Ota yhteyttä

Sopimusoikeuden asiantuntijamme

Uula Nordenswan

Uula Nordenswan

Asianajaja

Jarkko Kiiha

Jarkko Kiiha

Asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti